De werkplek van de toekomst


Coronavirus of niet, thuiswerken wordt al langer geaccepteerd. Het concept @work is dus iets waar wij al langere tijd mee bezig zijn. Maar vanwege de enorme toename van thuiswerkers sinds de start van de pandemie, hebben we dit proces versneld en verbeterd zodat er voor nu ook gewerkt kan worden volgens de regels van het RIVM.

De meerderheid heeft een positieve ervaring met thuiswerken, maar soms heb je gewoon even een rustige professionele werkplek nodig. Die vind je bij ons. Je reserveert een werkruimte die voldoet aan je behoeftes per dagdeel. De spreekkamer kan je al voor een uur reserveren. En dat allemaal tegen een eerlijk tarief.

Onze missie en visie.


Werken op afstand wordt steeds meer de standaard. Maar vanuit huis kan je niet altijd productief werken, communiceren met klanten of rustig studeren. Daarvoor hebben wij de oplossing. Wij creëren voor jou een werkklimaat dat voldoet aan jouw behoeftes.

In tegenstelling tot de meeste grote kantoorgebouwen, heb je bij ons de flexibiliteit om een werkruimte te huren voor zowel korte als lange tijd. Een praktische oplossing voor werkgevers, werknemers, freelancers, zzp’ers en studenten – iedereen is welkom, jij ook.

Streven naar perfectie.


Bij @work streven we altijd naar het beste werkklimaat waarin jij productief kan werken. Wij bieden genoeg variatie in werkruimtes met diverse faciliteiten, een gezonde temperatuur en luchtkwaliteit en voldoende licht. Je werkruimte bevindt zich in een van de prachtigste panden in de historische binnenstad van Zaltbommel. Hier kan je uiteraard een mooie korte wandeling maken tijdens pauzes of een heerlijke maaltijd halen – alles is binnen loopbereik. Ook is er een gratis parkeerterrein in de buurt.

Met de blik op de toekomst willen wij een professionele, prettige en flexibele werkplek blijven bieden voor thuiswerkers en studenten. In de loop der jaren willen wij graag ons bereik vergroten met meerdere locaties door het land. Zo heb jij altijd de perfecte werkplek binnen bereik.

Maurice Moolenaar